Naviknuti na nagrade

Stiglo je još jedno priznanje iz Amerike. Naime, BTS je proglašen za Best Boy Band, a A.R.M.Y za najbolje fanove na svetu. Najbolje je birao iHeart radio, a izbor nije bio vezan za K-pop već za globalnu muzičku scenu. Ovde treba napomenuti, da iHeart nije klasična radio stanica koja nema neki veći uticaj. Zapravo, realnost je drugačija. iHeart pod svojim okriljem drži oko 850 manjih radio stanica u Americi (SAD), slušaju se u čitavom svetu (putem interneta), a već neko vreme funkcionišu kao sistem za muzičke preporuke. Koga zanima više link je ovde, a koga zanimaju sve nagrade link je ovde.


BTS, zbog obaveza, nije prisustvovao dodeli nagrada. Mada, kad se malo bolje sagledaju stvari, možda je ovde važnija nagrada koju je dobila BTS Armija (A.R.M.Y). Konkurencija je bila velika, u borbu su bili uključeni: Arianators (Ariana Grande), Beliebers (Justin Bieber), Lovatics (Demi Lovato), Camilizers (Camila Cabello), Harmonizers (Fifth Harmony), Mendes Army (Shawn Mendes), Mixers (Little Mix) i oni koje je za A.RM.Y "najvažnije" pobediti EXO-Ls (EXO).

A.R.M.Y & EXO-L sukob je više medijski nametnut, nego što je stvaran. Naravno, postoje netizeni kojima je važnije da blate suparnike, nego da hvale svoje. Ipak, oni su malobrojni u odnosu na one koji slušaju obe grupe iako im je jedna draža.


BTS je nominavan i u okviru Kids' Choice Awards 2018- na Nickelodeon_u. Glasanje je u toku, ako želite da glasate pronadjite muzičke kategorije (Music Categories). glasajte u prvih pet kategorija i zatim dolazite do šeste: Global Music Star. Tu su BTS, uz: The Vamps, Lorde, Taylor Swift, Zara Larsson, Maluma i Black Coffee. Link za glasanje je ovde.


E, sad. Pitanje je šta radi BTS dok stižu nominacije i nagrade. Odgovor je logičan, rade na novom albumu. Pored toga, priprema se i izdanje za Japan (4. april), J-Hope prilično uspešno promoviše svoj mix/hixtape, Suga je napunio 25 i oduševio fanove donacijom hrane za napuštenu decu. YouTube Red je spremio dokumentarac o BTS_u, šteta je samo što se kanal plaća tako da (osim prve epizode) neće biti dostupan svima. Emitovanje kreće 28. marta.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku