BTS A.R.M.Y akcije na Trubi

BTS_Aktuelno

Broj pregleda na Trubi, tačnije njihov konstantan rast, jeste jedna od stalnih "vežbi" koju A.R.M.Y praktikuje. Nedavno je "MIC Drop" (Steve Aoki Remix) prešao granicu od 200 miliona...


U toku je nekoliko akcija...

Prva, koja će se brzo ostvaroti jeste: prebaciti "Boy in Love" preko 200 miliona (trenutno je 199mil). Ovo će biti osma pesma BTS_a koja je prešla "prag 200".


* Video možete pogledati ovde ili direktno na Trubi. Ne zaboravite, video morate gledati minimum 7 sekundi (mada, ovo nije potvrdjeno - što ga duže gledate tim bolje) da bi se pregled računao.

Druga akcija, vezana je za prvu BTS pesmu (MV) koja je prešla granicu od 100 miliona pregleda - "Dope". Cilj je prebaciti je preko 300mil (trenutno je 284mil). Ovo će biti treća pesma koja je prešla "prag 300".


Treća akcija se odnosi na pesmu "Blood Sweat and Tears". Cilj je prebaciti MV preko 300 miliona (trenutno 276mil). Da li će ovo biti treća ili četvrta pesma koja prelazi "prag 300" nije toliko važno, važno je da se to dogodi, a kako stvari stoje na to nećemo dugo čekati.


Konačno, četvrta akcija odnosi se na "Spring Day" koji trenutno ima 159 miliona pregleda.




Preko 200mil za sada imaju: “Dope” ; "Fire"; “Blood Sweat & Tears”; "DNA"; “Not Today”; "Save Me”;  “MIC Drop”.

Prag od 300 miliona pregleda do sada su prešle: "DNA" i "Fire". 

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku