Olimpijada Hixtape i tako to...

BTS_Aktuelno

Zimske olimpijske igre su završene, J-Hope mixtape izlazi 2. marta, a krajem februara na odsluženje vojnog roka otišao je lider grupe Bigbang i nekrunisani kralj k-pop_a  G-Dragon...



Olimpijada u Južnoj Koreji je završena.BTS smo mogli da čujemo na otvaranju (uz Bigbang, Twice i Red Velvet), ali je nastup na zatvaranju izostao. Odmah se postavilo pitanje kako su to EXO i CL zaslužniji, ali je odgovor stigao prilično brzo. Naime, BTS i PSY su dobili pozivnice za nastup koje su odbili. BTS zbog pregustog rasporeda, a PSY nije naveo razloge.

Hixtape stiže 2. marta, J-Hope je vredno radio na prvom solo albumu a A.R.M.Y nestrpljivo čeka da čuje rezultat. Kako su dosad mixtape objavili RM i Suga, logična je predpostavka da će nakon J-Hope_a u solo klinč uleteti onaj član koji je u BTS stigao četvrti. Tako će već od sredine marta, verovatno, krenuti pitanje kad će Jixtape tj. Jungkook solo album.



Vojska u J. Koreji nije šala, traje tri godine i zato ne treba da čude rečenice da će k-pop industrija i te kako osetiti njegovo odsustvo. Još jedan član Bigbang_a odlazi u vojsku u martu (Taeyang), a kad se tome doda da je T.O.P već na odsluženju jasno je da nećemo u skorije vreme videti Bigbang na okupu (ovu grupu su članovi BTS_a naveli kao uzor na početku karijere, ali to ste već znali. Zar ne?)


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku