BTS 2017 Billboard, Hawaii & Love Your Self: Her

Kada vas nominuju sa izvodjačima kao što su: Justin Bieber, Selena Gomez, Ariana Grande, Shawn Mendes u kategoriji Top Social Artist (slobodan prevod: kraljevi društvenih mreža), pa vi još i pobedite na kraju to mora da znači da zaista vredite. Može se polemisati o kvalitetu ovoga ili onoga, ali tolika podrška ne dolazi slučajno, već kao rezultat dugog i napornog rada.




Sa dodele će ostati upamćeno pitanje koje je privuklo globalnu pažnju, a koje se pretvorilo u čuvenu viralnu rečenicu Third From the Left. Na kraju, to je dovelo do novog načina na koji se Jin predstavljao na brojnim TV gostovanjima koja su usledila nakon osvajanja nagrada:  "I'm worldwide handsome."

Nakon dodele nagrada, BTS je nastavio koncertnu turneju, a prazan hod su iskoristili da skoče do Havaja i snime drugi deo serijala Bon Voyage. (Podrazumeva se, 13. juna proslavljen je četvrti BTS rodjendan).



Usledili su novi logo, novo interacionalno ime Beyond The Scene, a u septembru je konačno stigao novi album. "Love Your Self: Her" je opravdao očekivanja, a remiks "Mic Drop" je konačno smestio BTS na jednu od najznačajnijih svetskih muzičkih top lista (Billboard lista singlova/ pesama). Saradnja sa svetski poznatim i priznatim muzičarem/producentom/ DJ se pokazala kao pun pogodak (Steve Aoki).



Aoki je nedavno najavio još jedan projekat sa BTS_om koji možemo očekivati tokom tekuće godine. Kraj 2017. je doneo očekivane nagrade (Melon, Mnet), a početak 2018. godine igricu "BTS Superstar" za mobilne uredjaje. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku