Pohod na Billboard

BTS_Aktuelno

Sve je počelo kad je Billboard objavio da će BTS biti nominovani u kategoriji "Top Social Artist". Jednostavno prevedeno, reč je o nagradi za najpopularniju grupu / izvodjača na društvenim mrežama.



Nominacija nije došla slučajno zato što je BTS par nedelja pre ove objave stigao na prvo mesto Social 50 Billboard liste (i dalje drže prvo mesto), a da će osvojiti nagradu postalo je jasno već nakon prvog dana glasanja. Od tada, razlika se samo uvećava. Koliko sutra, BTS će preći 200 miliona, dok će drugoplasirani Justin morati da se zadovolji sa deset puat manjim brojem glasova.



Konkurencija: Selena Gomez, Justin Bieber, Ariana Grande, Shawn Mendes. Posmatrano sa strane, u ovakvom društvu BTS nema šanse. E, ko god je to pomislio nije upoznat sa činjenicom da ovi momci trenutno imaju najodanije fanove na svetu čiji se broj iz dana u dan povećava.



Malo pojašnjenje, ako želite da glasate. Sve je počelo 1. maja,  a završava se 20. maja. Najjednostavnije način je da se najpre ulogujete na Facebook, zatim odete na stranicu za glasanje, kliknete Login, potom Sign in with Facebook, izaberete kategoriju Top Social Artist i glasate (u toku jednog dana možete glasati najviše 100 puta).

Dodela nagrada je 21. maja, a BTS je svoju pozivnicu dobio odavno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku