BTS bomba

BTS_aktuelno

Poznato je da A,R,M.Y ima obavezan rekvizit za odlazak na koncerte - BTS bomb. Poznato je i da je ovo najodaniji fan klub koji će učiniti sve (u granicama normalnog i kulturnog, podrazumeva se) kako bi oborio aktuelne rekorde ili kako bi skrenuo pažnju drugih na BTS. Tako se pojavila i najveća BTS bomba na Filipinama tokom koncerata koje su Bangtan održali u sklopu Wings turneje (6. i 7. maj).


Ova slika već nekoliko dana kruži internetom, a neki portali su brzo, bez ikakve provere, objavili da su je napravili  fanovi (A.R.M.Y) sa Filipina. Istina je malo drugačija, ali ne umanjuje ono što je Bangtan "armija" napravila i što ni u jednom trenutku nisu ni hteli da sakriju.


Dakle, reč je o lopti koja stoji pored arene u kojoj se održavaju koncerti i koja služi za promociju onih koji u njoj nastupaju. BTS A.R.M.Y sa Filipina su sakupili novac i iznajmili ovu loptu kako bi skrenuli pažnju na bend i kako bi ova lopta bar privremeno bila najveća BTS bomba i u tome su uspeli.


Ono što su naumili, to su i uradili i zaslužuju sve čestitke... BTS A.R.M.Y su još jednom potvrdili, ne samo da su najodaniji, već i da spadaju u najkreativnije fanove!

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku