BTS Billboard Oricon MinPD Spine Breaker

BTS_Aktuelno

Sada deluje pomalo smešno inicijativa da se BTS pozovu na dodelu Billboard nagrada zato što je taj poziv, kakogod da okrenete, morao da bude upućen - dobijaju ga svi koji će nagradu osojiti, a teško da momcima iz Bangtana_a  neko može da pomrsi račune (razlika od 210 miliona glasova je više nego ubedljiva). Dalje, singl "Blood, sweat and tears" za japansko tržište zaseo je odmah na prvo mesto Oricon liste (Oricon je u Japanu isto što i Billboard u Americi ili Gaon u Južnoj Koreji - ukratko, najvažnija lista).


BTS bajku upotpunjuje i prvo mesto na biznis listi u J. Koreji, koje drže već neko vreme. Za neupućene, K-pop industrija zauzima značajno mesto u ekonomiji ove zemlje, tako da ovakve top liste nisu ništa čudno. Fanovima je, sa druge strane, trenutno najinteresantnija 15. epizoda Gayo serijala u kojoj članovi grupe sami stvaraju spot za pesmu "Spine breaker" sa drugog mini albuma "Skool Luv Affair".



Konačno, pitanje kako će se MinPD (Suga) snaći kao producent albuma Suran (poznata R&B, hip hop pevačica u J. Koreji) dobilo je odgovor na Gaon listi singlova - pesma "I got drunk today" izbila je na drugo mesto.


BTS & A.R.M.Y bajka se nastavlja...

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku