BTS A.R.M.Y

BTS_info

Danas nema grupe ili izvodjača u svetu koji ne bi oberučke prihvatio da ima bazu fanova kakvu ima BTS. Nastanak i ime kluba objavili su članovi benda, samo mesec dana nakon prvog mini albuma (9.VII 2013.) uz objašnjenje da engleske reči bulletproof i army nekako uvek idu zajedno, te da će tako oni i fanovi biti nerazdvojni. Koliko je poznato na ideju o imenu, skraćenici (A.R.M.Y - Adorable Representative M.C for Youth), došao je Suga - očekivano, zar ne?


Ovogodišnja Wings turneja, singl “No today” i nominacija (a gotovo i izvesna pobeda) za jednu od Billboard nagrada izbacili su bend u prvi plan, a sa njima svet je imao priliku da upozna i najverniju bazu fanova na svetu. Međutim, jednu stvar treba istaći, a odnosi se na prethodnu godinu. Naime, 2016. godine A.R.M.Y su proglašeni za globalno najlojalnije fanove od strane digitalnog medija PopCrush nakon duge bitke sa fanovima One Direction_a.


Član postajete tako što slušate BTS, glasate za njih (npr. aktuelan je Billboard), upoznajete druge sa njihovom muzikom, pratite ih na društvenim mrežama, učestvujete u diskusijama… ili – ako baš hoćete da budete i zvanično A.R.M.Y član i spremni ste da izdvojite nešto novca za to - posetite ovaj sajt. Odlično je to što je poziv na globalnom nivou, ali sve deluje suviše komplikovano. Morate to da uradite od tad do tad (od 8. do 25. maja), da budete članovi ovog i onog, da date pare vamo i tamo…


Da se razumemo, nema ničeg lošeg u ideji da postanete zvaničan član, ako ste voljni da prođte ceo proces registracije. Ipak, očekujemo da će proces biti jednostavniji. Da neće biti vremenski ograničen (nema logike da fanove regrutujete u kratkom vremenskom periodu) i da će benefiti članstva biti prilagodjeni onome što odgovara nazivu internacionalni. U svetu računara postoji termin koga se pridržavate kad god možete i koliko god možete: KIS – Keep It Simple; nadajmo se da će i ljudi koji su zaduženi za A.R.M.Y ovaj termin upotrebiti čim pre.


A, da. A.R.M.Y nisu omiljeni ni kod jednog drugog fan kluba. Budite spremni na začikavanje i ljubomoru… Tako je to kad ste član najlojalnijeg fan kluba na svetu!


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku