BTS igrica u najavi

Mada već postoje neke BTS mini igre za mobilne telefone, ovh dana se pojavila i demo verzija igre za računare (Windows & Mac). Za sada je sve u najavi, a sve zavisi od izdavačke kuće (Big Hit) i njihove procene da li je igra dobra ili ne.


Demo izgleda kao prilično dosadna point & click avantura u kojoj u nedogled pritiskate miša, upoznajete se sa pričom i ponekad odgovorite na pokoje pitanje.


Zapravo, za sada igrica liči na neku interaktivnu knjigu čiji smer bira čitalac zavisno od odgovora. Iz BTS su predstavljena tri lika (RM, Suga, Jungkook) dok će se ostali pojaviti u drugom delu pod uslovom da se Big Hit odluči da ustupi licencu.


Radnja je smeštena u apokaliptičnu 2077. godine, vi želite da postanete deo pokreta otpora i borite se protiv korumpiranog sistema čije je sedište u svetskoj prestonici koja se zove Olimpya.



Zero, Four i Nine su već članovi pokreta i pomažu vam da se i vi uključite u isti... Tu se negde priča završava, a demo nažalost ne sadrži ništa što bi moglo da ukaže na to da li je u pitanju arkadna ili FPS igrica. Ideja je dobra i igrica bi mogla da privuče mnoge koji čak nisu ni čuli za BTS, ali do realizacije je dugačak put.


Ostaje nam da se nadamo da Aeon Dream Studios ima dobru viziju u kom smeru igra treba da ide, a ako je sve kako treba ne treba sumnjati da će Big Hit dati licencu.


A.R.M.Y za sada može da pomogne kako bi Big Hit uopšte čuo za ovo, a jedan od načina je da skinete demo i putem društevenih mreža širite priču o igrici. Ispod je link preko kojeg možete skinuti demo.

To the Edge OF The Sky

* Update: Tokom promocije ritam igrice za mobilne telefone Superstar BTS (opširnije) najavljena je još jedna igra za koju je rečeno da će se pojaviti tokom 2018. godine, da li će se to i dogoditi nije poznato. Ono što svakako znamo jeste činjenica da Big Hit i BTS neće krenuti u avanturu ukoliko kvalitet nije zadovoljavajuć.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku