BTS SNL svetska premijera

BTS_Aktuelno

"Saturday Night Live" je jedan od retkih američkih šou programa u kojem BTS nisu gostovali. No, nakon 13. aprila i to se promenilo. BTS su bili muzički gosti i uz najavu Eme Stoun (glumica Emma Stone je jedna od najvatrenijih A.R.M.Y članova) izveli dve pesme. Najpre, aktuelni hit koji je brzinom svetlosti pokorio muzičke top liste šitom sveta "Boy With Love", a zatim na iznenađenje fanova "MIC Drop".


Odluka da se izvede "MIC Drop" pokazala se kao odlična jer trenutno zahvaljujući njoj baza fanova u Americi raste još brže. Trenutni hit "Boy With Love" BTS su izveli bez Halsey, sve je bilo perfektno, a uz to je i na najbolji način ilustrovano zašto je američka pevačica (glasom) zastupljena manje u spotu nego na albumu.


Obe numere BTS su izveli uživo uz pratnju benda i ostavili bez teksta one koji ih slabije poznaju (kontola glasa pomešana sa prilično komplikovanim koreografijama je nešto što su BTS doveli gotovo do savršenstva). Informacija za one koji priželjkuju live BTS & Halsey nastup - dogodiće se uskoro i to na dodeli Billboard nagrada (1. maja).


A, YouTube pregledi? Pa, Truba je još jednom bez objašnjenja skinula 10 miliona pregleda (broj je samo sklizuo sa 90 na 80 miliona), ali A.R.M.Y ovog puta nije hteo tek tako da pređe preko toga - veoma brzo prvo mesto u svetskom trednigu preuzeli su heš tagovi u kojima se zahteva objašnjenje i vraćanje oduzetih glasova. Dodatno, A.R.M.Y je o ovome obavestio Big Hit i traži njihovu reakciju.


Šta se dešavalo iza kulisa nije poznato, ali YouTube je danas izašao sa podatkom da je "Boy With Love" definitivno video sa najviše pregleda u prvih 24h - mada još uvek prebrojavaju preglede i ne znaju tačan broj. Ovo je donekle umirilo A.R.M.Y koji je juče kao odgovor na brisanje pregleda bez objašnjenja odgovorio tako što je MV doveo do 100 miliona u rekordnom roku (i tako oborio još jedan YouTube rekord).


Koliko može biti ozbiljan YouTube X A.R.M.Y sukob, pa... netizeni kažu otprilike ovako... U istoriji čovečanstva imamo četiri velika sukoba: Prvi svetski rat, Drugi svetski rat, pewdiepie vs t-series i sada army vs youtube. Poruka za kraj - uživajte, album "Map Of The Soul: PERSONA" je odličan, SNL nastup je bio fenomenalan, a broj rekorda koji je oboren je popriličan (važi i za singl i za album).

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku